Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban

QiwiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio naszła mnie ochota żeby pograć w Smite. No i ściągnąłem grę, stworzyłem konto i po kilkunastu bądź więcej minutach grania wylogowało mnie z konta .

Gdy próbuje się zalogować pod polem na hasło wyświetla się tekst : "Your accout has ben banned".

Przypomniałem sobie , że mam jeszcze inne konto , które stworzyłem kiedyś tam.

Grałem na nim przez podobny czas tak jak na pierwszym koncie , i to samo.

Wywaliło mnie z gry , a po próbie zalogowania wyskakuje ta sama informacja co wcześniej.

Co mam zrobić, żeby grać ? Da się jakoś sprawdzić na ile mam tego bana ?

timz.png
Opublikowano

Dobra , po napisaniu tego dostałem wiadomość :

"Your account was in violation of section 3f of the EULA for using cheats, automation software (bots), hacks, mods or any unauthorized third-party technology, software, tools or content designed to modify the Software Product, the Service or Site. We appreciate your understanding in this matter. Be aware that Hi-Rez does not ban solely based on user reports without other supporting evidence and we human review all bans. After additional review of the evidence, we stand by the ban " .

Nie rozumiem , ledwo co zainstalowałem i odpaliłem grę a ci mi wyskakują z cheatami...

timz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...